Medewerkers

Roger 600600

Roger Ritz is geboren op 24 januari 1964. In 1984 begon hij aan de studie geneeskunde aan de VU te Amsterdam. In 1989 behaalde hij zijn doctoraalexamen en in 1993 werd hij bevorderd tot basisarts. In de daaropvolgende jaren was hij werkzaam als arts-assistent. In 1995 begon hij aan de UvA de opleiding tot huisarts gedurende 3 jaar. Na voltooiing van de opleiding heeft hij enkele maanden als huisarts-waarnemer gewerkt om zich vanaf januari 1999 te vestigen aan de Singel 261.
Sindsdien heeft hij naast zijn dagelijkse werkzaamheden als huisarts veel nascholingscursussen georganiseerd voor collega's, zit in het centrale bestuur van de huisartsenposten Amsterdam die buiten kantoortijden de huisartsenzorg leveren. Recent is hij ook arts-opleiding voor huisartsen in opleiding vanuit de VU.

Roger Ritz

Huisarts
Emmy

Sinds maart 2020 ben ik werkzaam als vaste waarnemer op de dinsdagen in huisartspraktijk Ritz. Mijn studie geneeskunde volgde ik aan de universiteit van Maastricht. Daarna heb ik als basisarts gewerkt in de psychiatrie en verslavingszorg in Amsterdam en op de spoedeisende hulp en afdeling Interne Geneeskunde in een streekziekenhuis in Suriname, Nickerie. Vorig jaar rondde ik mijn huisartsopleiding af. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit op de wielrenfiets of ben ik creatief bezig. Mijn aandachtsgebieden zijn verslavingszorg, gynaecologie/seksuologie en chirurgische ingrepen. Binnenkort zal ik de opleiding Seksuologie gaan starten. Ik kijk ernaar uit om u verder te helpen.

Emmy Hoskam

Huisarts
Tom

In opleiding tot huisarts aan het VUmc te Amsterdam.
Aanwezig op de maandag - woensdag - donderdag en vrijdag.

Tom Bijleveld

Huisarts in opleiding
jessica 600600

Werkzaam maandag t/m donderdag.

Jessica

Doktersassistente
linda600600

Linda is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Linda

Doktersassistente
foto coming soon

Ondersteunt de huisarts met het CVRM spreekuur, ter preventie van hart- en vaatziekten. Daarnaast ziet zij ook patiënten die bekend zijn met Astma en COPD en welke hulp nodig hebben met het stoppen met roken.

Olga Pomstra

POH-Ouderenzorg
Inge de Graaf600600

Inge is onze praktijk psycholoog. Zij is werkzaam op de maandag en dinsdag.

Inge de Graaf

POH GGZ
foto coming soon

Maureen is al 17 jaar werkzaam als diëtist in Amsterdam en Almere. Door mensen de vrijheid te geven in de keuzes van voeding, ga ik samen met hen opzoek naar een gebalanceerd voedingspatroon dat bij hen past.

Maureen Levens

Diëtiste
eveline brand

Eveline is al ruim 30 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Zij is aan de zijlijn betrokken bij de praktijk. Zij ondersteunt bij de niet patiëntgebonden werkprocessen in de praktijk.

Eveline Brand

Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »