Medewerkers

Roger 600600

Roger Ritz is geboren op 24 januari 1964. In 1984 begon hij aan de studie geneeskunde aan de VU te Amsterdam. In 1989 behaalde hij zijn doctoraalexamen en in 1993 werd hij bevorderd tot basisarts. In de daaropvolgende jaren was hij werkzaam als arts-assistent. In 1995 begon hij aan de UvA de opleiding tot huisarts gedurende 3 jaar. Na voltooiing van de opleiding heeft hij enkele maanden als huisarts-waarnemer gewerkt om zich vanaf januari 1999 te vestigen aan de Singel 261.
Sindsdien heeft hij naast zijn dagelijkse werkzaamheden als huisarts veel nascholingscursussen georganiseerd voor collega's, zit in het centrale bestuur van de huisartsenposten Amsterdam die buiten kantoortijden de huisartsenzorg leveren. Recent is hij ook arts-opleiding voor huisartsen in opleiding vanuit de VU.

Roger Ritz

Huisarts
foto coming soon

Dr. Emmy Hoskam heeft spreekuur op de donderdag.

Emmy Hoskam

Huisarts
foto coming soon

In opleiding tot huisarts aan het VUmc te Amsterdam.
Aanwezig op de maandag - woensdag - donderdag en vrijdag.

Inge Prins

Huisarts in opleiding
jessica 600600

Werkzaam maandag t/m vrijdag.

Jessica

Doktersassistente
linda600600

Linda is werkzaam op maandag t/m vrijdag. Op de woensdag werkt zij tot 12 uur.

Linda

Doktersassistente
Saskia Pelt 600600

Werkzaam op maandag en woensdag. Ondersteunt de huisarts met het CVRM spreekuur, ter preventie van hart- en vaatziekten. Daarnaast ziet zij ook patiënten die bekend zijn met Astma en COPD en welke hulp nodig hebben met het stoppen met roken.

Saskia van Pelt

POH Somatiek
Inge de Graaf600600

Inge is onze praktijk psycholoog. Zij is werkzaam op de dinsdag en donderdag.

Inge de graaf

POH GGZ
foto coming soon

Maureen is al 17 jaar werkzaam als diëtist in Amsterdam en Almere. Door mensen de vrijheid te geven in de keuzes van voeding, ga ik samen met hen opzoek naar een gebalanceerd voedingspatroon dat bij hen past.

Maureen Levens

Diëtiste
eveline brand

Eveline is al ruim 30 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Zij is aan de zijlijn betrokken bij de praktijk. Zij ondersteunt bij de niet patiëntgebonden werkprocessen in de praktijk.

Eveline Brand

Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »